Видове дезинфекция на дрехи и химическо чистене в София?

Може би всеки пази в гардероба си любими дрехи от миналото, с които не желае да се раздели, колкото и да са стари. Някои от тези дрехи, като интересни костюми, рокли или палта, ако са в соята цялост, всъщност могат и да бъдат използвани. С времето обаче, може по тях да са се натрупали акари или мухъл и различни бактерии. За това имаме нужда от качествено почистване на тъканта на дрехите, без това да навреди на тяхната структура, цвят или цялост. На страниците на Puregreen-bg.com можете да разгледате различните видове дезинфекция на дрехи и химическо чистене в София, което се случва, според спецификите на материята и цвета.

Видове дезинфекция на дрехи и химическо чистене в София?

Не всеки цвят или материя се третират по еднакъв начин. Важно е да се има предвид указателния етикет на самата дреха, но дори и той да е избледнял или да липсва, можете да разчитате на опита на специалистите от Pure&Green. Те ще подходят с внимание към всеки тип дреха или аксесоар. Всяка услуга може да бъде комбинирана с други, както ще видите в страниците на сайта на фирмата. Ако се касае за премахване на петна от дрехите, то това се извършва преди химическото чистене. Към това можете да добавите и дезинфекция, която се отнася до премахването на вируси, бактерии и т.н., за да може дрехата да се освежи перфектно и да ви е приятно да я носите.

Освен за деликатни дрехи, химическото чистене се използва и за перфектното изпиране и изглаждане на хотелско бельо или завеси, ресторанстки покривки и кърпи и т.н. Когато различни хора използват едни и същи атрибути, то е от особено значение те да бъдат добре изпрани, но и дезинфекцирани. За това Puregreen-bg.com предлага всички услуги, свързани с химическо чистене в София и необходимите допълнения, даващи усещане за перфектна чистота и свежест. Уверете се сами.