Химическо чистене до вашата врата без никакво оскъпяване

Прането е домакинската работа, която никога, ама никога не свършва. Колкото и често да пускате пералня, винаги има нова купчина с мръсни дрехи, които чакат своя ред. А колкото и модерни перални да изобретяват с безброй много фукнции и екстри, винаги трябва да сме там, за да изчакаме да приключи програмата, за да преместим дрехите в сушилнята или да ги прострем. След като са изсъхнали, трябва да се погрижим за тях – да ги изгладим, да ги сгънем и да ги върнем обратно в гардероба. Всичко това не изисква чак толкова много усилия, но трябва да отделите доста време, което е ценно в това забързано ежедневие.

Химическо чистене до вашата врата без никакво оскъпяване

Точно поради тази причина ви препоръчваме услугите на химическо чистене Медия Клийн в град София. Фирмата е наложило се име на пазара в тази област, а служителите са професионалисти, които имат дълъг опит зад гърба си. Екипът е амбициран да помага на хората с техните битови задължения и затова предлагат първата по рода си услуга от такъв тип – химическо чистене с онлайн заявка и доставка до вратата на вашия дом или офис.

Единственото нещо, което трябва да направите, е да посетите техния официален уебсайт само с един клик на Cleaningstation.bg и да заявите каква услуга искате и в кой ден и час ви е удобно да предадете прането на служител от фирмата.

Цените на услугите са много достъпни и се фиксират в зависимост от крайния срок на поръчката. Имате две опции, межу които да избирате – 24 или 72 часа.

Компанията разполага с множество ателиета за химическо чистене на територията на София, намиращи се в квартали като Борово, Бистрица, Младост, Студентски град, Дружба, Горубляне, Манастирски ливади и др. Вижте всички квартали в тяхното виртуално пространство, където също така може да направите онлайн заявка. Другият вариант е с обаждане на телефонен номер 0885 269 869.