Защо да изберем екологичните методи за отпушване на канали?

Свикнали сме, когато се запуши канала в дома, да притичаме до магазина и да вземем някакъв препарат от популярните по магазините, които се използват със студена или с топла вода и да опитаме с него. Въпреки, че знаем, че това не винаги помага, изливаме отровата в канала, но това не е безопасен метод, нито за здравето, нито за околната среда. Препаратът се влива в канализацията и оттам в околната среда и почвата, което не е добре за никого. Освен това препаратите могат да навредят на кожата и очите, докато ги използваме. Ето защо можем да изберем екологичните методи за отпушване на канали на Evrokanal.net. Професионалната фирма за ВиК услуги, предлага, както специализирана намеса и отстраняване на запушванията в каналите, но и полезни съвети за това как можем да се справим и сами с подръчни и безопасни материали.

Единият вариант е със сода бикарбонат и оцет. Едното е основа,а другото киселина, вследствие на което се получава реакция на кипене и разтваряне на органичните отпадъци. Същото може да се постигне и с кислородна вода, вместо оцет. След като се изсипят в канала, се покриват за половин час, след което се излива гореща вода. Ако подръчните средства, като употребата на безопасни за околната среда вещества не помогнат, можем да използваме вакуум пръчка или сонда змия. Ако всичко това не даде резултат, то място за безпокойство няма, тъй като можем да извикаме специализираната фирма за отпушване на канали Евроканал, повече за която можете да видите на Evrokanal.net.

Фирмата е лицензирана от Министерството на околната среда и водите и е със сертификат за внедряване на системи за управление на качеството ISO 9001:2008. Наличната техника, с която разполага Евроканал ЕООД, позволява работа в различни условия, като цистерните са между 2.5 и 26 кубика, а високото налягане, с което се прави машинното отпушване, не оставя никакъв шанс на отпадните материали, натрупани и затлачени в каналите. За качествено отпушване на канали, както и за изграждане на канализационни мрежи, можете да разчитате на професионалната фирма, която ще извърши бързо и ефективно желаната процедура. Вижте още на Evrokanal.net и преценете.