Какъв вид плочки за баня са на изгодни цени на пазара?

Особено голямо приложение както в частния, така и в обществения сектор при плочките за баня, намират теракота и гранитогреса. В настоящата статия ще получите повече информация относно отделните материали както и съвет кой е по-подходящ за вас. Ще получите и съвети отнонсо цените при плочките за баня.

Тези два материала се различават по няколко показателя – износоустойчивост, водопоглъщаемост, степен на измръзване и др. Гранитогресът е с висока степен на износоустойчивост, но се отличава с ниска порьозност и водопоглъщаемост. Освен това той е мразоустойчив и е труден за обработка. При теракотът нещата стоят по малко по-различен начин, като той е по-лек от гранитофреса, като и е известно, че е на по-ниски цени. Той е лесен за рязане и също е често избиран от домакинствата.

плочки за баня

Когато ви предстои избор на плочки за баня, например е добре да се съобразите не само с цената, но и с тези споменати фактори. Ако не се чувствате сигурни в собствените си знания и опит ви съветвам да се доверите на професионалистите в тази сфера, а именно „Макензи ООД“, които се отличават с огромно разнообразие от модели и висококачествени предложения за плочки за баня на промо цени. В техният онлайн магазин Makenzi.bg ще откриете ежедневни онлайн отстъпки и промоции на артикули, така че ги следете и ако смятате, че това е вашето място, не се колебайте да поръчате!

За да се свържете с екипа можете да позвъните на тел.: 0878/ 50 90 95, както и можете и да ги посетите директно на адрес: гр. София, жк. Люлин 6, бл. 649, бул. „Д-р Петър Дертлиев“. Техните експерти ще ви отговорят на въпроса какъв вид плочки за баня са на изгодни цени на пазара и ще ви посъветват кое е най-доброто решение за вас. Екипът им ви очаква!