Има ли оторизиран сервиз, предлагащ почистване на дюзи за дизел?

Ако и вие сте с дизелов автомобил и имате нужда от качествен преглед, то сте на прав път.

На въпроса – има ли оторизиран сервиз, предлагащ почистване на дюзи за дизел, подобаващо отговаря виж още, където се прави прецизна диагностика и ремонт на частите. Какви са признаците за наличие на замърсяване на дюзите. Ако колата пали трудно или е започнала да изразходва повече гориво, както и ако прекъсва при ускорение или тресе на ниски обороти, то е много вероятно проблемът да е точно такъв. Тогава насреща е специализирания сервиз, който може не само да диагностицира точно състоянието на дюзите, но и да ги ремонтира в специални помещения.

Има ли оторизиран сервиз, предлагащ почистване на дюзи за дизел?

Всяка манипулация на дюзите се случва в „чиста стая“, чиито параметри на въздуха са строго определени. Тази фина дейност е възможна само с помощта на подходящото оборудване и специалисти, които са обучени за целта. Тъй като дюзите претърпяват изменение след ремонт, те се кодират, за да могат да се свържат с бордовия компютър. Всичко това изисква специален софтуер, с който разполагат само оторизираните сервизи. След първоначалното почистване на дюзи в ултразвукова вана, те се преглеждат на стенд, за да се определи точното им състояние и да се прецени има ли нужда и от какъв ремонт.

Вижте още в sofia-diesel-center.com и преценете заслужава ли си да се взимат компромисни решения с неоторизирани сервизи или е добре да се заложи на качеството с гаранция за подобряване ефективността на двигателя в дългосрочен план.