Използване на кофражи в строителството

Днес колонният кофраж има широко приложение при строителството на различни сгради и съоръжения. Използва се много при монолитен строеж на сгради, тунели и съоръжения, тъй като облекчава и ускорява работния процес. Универсалните панели позволяват съчетаване до получаването на различни по размери, височина и ширина колони. Хоризонталният кофраж и други строителни материали се прилагат при тактово леене на плочи и осигурява бавното узряване на бетона и получаване на гладки и качествени бетонни конструкции.

В Балканрейд знаят, че от времето на използване на традиционни дървени кофражи и скелета са настъпили иновации и подобрения в технологиите на строителни дейности, които позволяват икономии и по-бърз качествен резултат.

Това е причината да работят с доказали се имена в сферата на строителството и да си сътрудничат с надежни партньори от страната и чужбина, тъй като това ги прави фирма, на която бъдещите им и настоящи клиенти могат да разчитат за професионално отношение и конкурентни цени. Фирмата предлага продажба, отдаване под наем и ремонт на всички видове кофражни системи като фокусът е насочен към лесното декофриране и постигане на високи резултати при желаните бетонни форми.

Всички кофражни елементи са с възможност за модификации в размерите по желание на клиента. При запитване получавате професионална оферта съобразена с индивидуалния проект и с цел оптимизиране на работния процес и крайните резултати.

Балкантрейд поддържа конкурентни на пазара цени като предлага нови и употребявани кофражни елементи на клиентите си. Само някои от имената, с които работи фирмата са DOKA, PFEIFER, RERI,TRIO; FARESIN; ALSINA с цел да предложи само най-добрите решения за строителния бизнес в момента.

Логистичното оптимизиране на доставките чрез групажни товари и съчетаване на дестинации е още едно предимство по отношение на бързината и професионалното отношение на tirbushona.bg. Фирмата разполага със складови бази в София и извършва директни доставки чрез складове на партньорски фирми.